F.A.Q.

Hoe gaat een bestelling van een website in zijn werk

Een website bij Red Tiger Media bestellen is heel eenvoudig. U stuurt ons uw wensen door via het contactformulier. Het aantal pagina’s, voorbeelden van website’s die u inspireren, gewenste functies enz. Op basis daarvan sturen wij u zo snel mogelijk een gratis en vrijblijvende offerte. Na aanvaarding van onze offerte en ontvangst van het voorschot gaan wij aan de slag.

Moet er een voorschot betaald worden?

Het bouwen van een professionele website vergt heel wat tijd. Er zijn ook bepaalde kosten zoals de domeinnaam en hosting die moeten aangekocht worden. Daarom vraagt Red Tiger Media steeds een voorschot van 50%. De rest van de factuur dient binnen de 14 dagen na de afwerking van de website voldaan te worden.

Waarom is er weinig verschil tussen de startprijs van een website van 1 pagina een website met meerdere pagina’s?

Bij het bouwen van een website zijn er verschillende taken die uitgevoerd moeten worden. Zo moeten het besturingssysteem en de plugins geïnstalleerd worden, moet de layout worden ontworpen, moeten er tests worden uitgevoerd en moet de website geoptimaliseerd worden. Dit geldt voor zowel kleine als grote websites. Het grootste verschil tussen deze twee ligt voornamelijk in het aantal pagina’s dat gemaakt moet worden en de mate van SEO-optimalisatie die nodig is. De basiswerkzaamheden die het grootste deel van het werk inhouden blijven echter hetzelfde.

Ik heb reeds een domeinnaam, kan ik die gebruiken?

Indien u reeds een domeinnaam heeft aangekocht dan is het zeker mogelijk om deze te gebruiken. U moet dan wel de naamservers aanpassen naar onze hosting.

Hoe stel ik mijn e-mail in?

Indien u een info@uwdomeinnaam e-mail adres wil dan kan u dit via webmail bekijken of toevoegen aan een e-mailprogramma. Wij sturen u de handleiding en logingegevens hiervoor door na de afwerking van uw website. U kan de handleiding ook hieronder downloaden.

E-mail account toevoegen in G-mail

e-mail instellen in thunderbird

e-mail instellen in Windows 10 of nieuwer

e-mail instellen op iPhone

e-mail toevoegen in Apple mail

Ik wens mijn domeinnaam en hosting niet meer te verlengen, kan dit?

De hosting en domeinnaam worden steeds voor 1 jaar geregistreerd en verlengd. Wanneer u dit wil stopzetten of laten overnemen daar een ander bedrijf dan kan dit door minimum 2 maand voor het einde van de termijn een brief of e-mail te sturen. De opzegging is pas actief wanneer wij u de ontvangst hiervan bevestigen.

Hoe lang duurt het voor mijn website klaar is

De bouwtijd van uw website wordt beïnvloed door twee factoren. Ten eerste, de grootte en complexiteit van de website, inclusief het aantal pagina’s en gewenste functies. Ten tweede, de tijd die het kost om benodigde afbeeldingen, informatie, teksten en feedback van u te ontvangen. We streven er altijd naar om een richtdatum te geven en ons eraan te houden.

Hoe kan ik de teksten, info en afbeeldingen aanleveren

U kan ons de nodige bestanden en teksten doormailen naar info@redtigermedia.be of aanleveren via een geheugendrager zoals een usb stick of cd-rom.