Portfolio adult webdesign Red Tiger Media

Een goede website is van cruciaal belang voor elke onderneming. Het moet snel laden, er aantrekkelijk uitzien en hoog scoren in zoekmachines. Het is essentieel dat de stijl van uw website de identiteit van uw bedrijf weerspiegelt. Dit omvat het gebruik van kleuren, afbeeldingen en teksten die passen bij de aard van uw bedrijf. Wat werkt voor de ene onderneming, kan totaal anders zijn voor een andere. Het is belangrijk om de kleuren af te stemmen op uw logo en huisstijl om een ​​professionele uitstraling te garanderen. Het samenvoegen van alle elementen zorgt voor een website die de waarden en kwaliteiten van uw bedrijf uitstraalt. Adult webdesign is gelijkaardig aan “gewoon” webdesign maar met toch enkele verschillen.

Copywriting en het belang van de tekst op uw website

Er is een aanzienlijk verschil tussen een gewone tekst en tekst die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Een gewone tekst wordt geschreven zonder rekening te houden met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het doel van een gewone tekst is om informatie te verstrekken aan de lezer zonder rekening te houden met de manier waarop zoekmachines de inhoud zullen evalueren. Zo’n tekst kan waardevolle informatie bevatten, maar zal niet goed presteren in zoekmachine resultaten.

De website moet goed gevonden worden op bepaalde zoekwoorden die relevant zijn voor uw onderneming. Het is niet voldoende om de zoekwoorden her en der tussen de tekst op uw website te plaatsen. De tekst moet goed leesbaar zijn en ook aangenaam zijn om te lezen. U moet de aandacht van de bezoeker op uw website vasthouden en deze warm kunnen maken voor uw product of dienst. Deze combinatie maakt het schrijven van teksten voor websites niet zo eenvoudig.

Het gebruik van de juiste woorden, de plaatsing van de zoekwoorden in de titels, de zinsbouw, de lengte van de zinnen,… Het zijn allemaal zaken die een grote invloed hebben op de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Naast de tekst is ook de technische kant van uw website belangrijk voor de zoekresultaten. Uw website moet snel laden, genoeg interne en externe links bevatten enz.

Websites voor de erotische sector

De basis van een website voor de “gewone” sector of de erotische sector is hetzelfde. Het CMS, de plugin’s, de opbouw zijn bijna identiek. Het grote verschil zit vooral in de inhoud en de layout. Website’s in de erotische sector maken meer gebruik van kleuren zoals rood en zwart. Zwart in combinatie met rood en wit straalt klasse en mysterie uit. Websites die tot de erotische sector behoren zijn daarentegen dikwijls in lichte kleuren of zelfs hoofdzakelijk wit.

Veel websitedesigners en mediabedrijven zijn er niet happig op om websites te bouwen voor de erotische sector en bieden daarom geen adult webdesign aan. Er rust helaas nog een taboe op alles wat met erotiek te maken heeft. Iedereen houdt van erotiek en is er mee bezig, maar bijna niemand durft er openlijk over praten. Veel designers hebben vaak ten onrechte schrik dat ze andere klanten zullen verliezen wanneer ze websites voor de erotische sector maken. Voor mensen die werkzaam zijn in de erotische sector is het dan ook dikwijls moeilijk om een goede webdesigner te vinden die hun website kan en wil bouwen. Red Tiger Media richt zich specifiek op de erotische sector. Wij bouwen websites voor mensen die werkzaam zijn in o.a. privé ontvangst en escort, gigolo’s, webcamsites, privéhuizen, Rendez-vous hotels, massagesalons, enz. Wij houden ons hierbij wel aan de wettelijke regels. Dit wil zeggen dat wij geen websites bouwen met verboden inhoud.

Extra inkomsten halen uit uw website

Een website biedt naast de gewone voordelen zoals extra klanten vinden en het op de hoogte houden van uw klanten over acties, contactgegevens enz. nog extra mogelijkheden. Het is ook mogelijk om op uw website affiliate links te plaatsen. Bij affiliate marketing ontvangt u een bepaald bedrag of percentage van het aankoopbedrag van personen die via uw affliatelink een aankoop doen bij een website. Het enige wat u hoeft te doen is u aanmelden bij een affiliate programma en daarna de link of links op uw website plaatsen. Afhankelijk van het aantal bezoekers op uw website kan dit voor een mooi extra inkomen zorgen.